Kvalitetspolicy

Kvalitetssystem:

NRC Groups kvalitetssystem uppfyller kraven enligt ISO 9001:2015. I våra projekt upprättas projektplaner (kvalitet, miljö och arbetsmiljö) för att förebygga fel i entreprenaden, förhindra skadlig miljöpåverkan och minimera arbetsskador.


Kvalitetsmål:

Kvalitetsmål beslutas av styrelsen i NRC Group. Målen ska leda till att kunden får det han har beställt samt att kunden är nöjd. Målen skall leda till att vår verksamhet ständigt förbättras.


Organisation:

Kvalitetsansvaret ligger hos vår VD.


Kvalitetsarbete:

Förutsättningen för att kvalitetsarbetet ska fungera är att det ingår naturligt i vår vardag. Detta gör att vi ständigt försöker förbättra vår byggprocess.

Senaste nytt

Vi bygger om Södertälje C

21 september, 2017

Bangården vid pendeltågsstationen Södertälje centrum ska byggas om för att skapa förutsättningar för tätare tågtrafik och ökad pendling. Trafikverket har tilldelat NRC Groups helägda dotterbolag Svensk Järnvägsteknik uppdraget. Kontraktet är värt cirka 80 miljoner kronor…

Läs mer »

Ett starkt andra kvartal – orderboken historiskt hög

15 augusti, 2017

Med 1,2 miljarder kronor i vunna kontrakt under andra kvartalet kan vi summera en historiskt hög orderstock till 2,5 miljarder kronor. Idag levererade vi resultatet för det andra kvartalet. Omsättningen ökade med 15,5 procent i…

Läs mer »
Se alla nyheter »