Kvalitetspolicy

Kvalitetssystem:

NRC Groups kvalitetssystem uppfyller kraven enligt ISO 9001:2015. I våra projekt upprättas projektplaner (kvalitet, miljö och arbetsmiljö) för att förebygga fel i entreprenaden, förhindra skadlig miljöpåverkan och minimera arbetsskador.


Kvalitetsmål:

Kvalitetsmål beslutas av styrelsen i NRC Group. Målen ska leda till att kunden får det han har beställt samt att kunden är nöjd. Målen skall leda till att vår verksamhet ständigt förbättras.


Organisation:

Kvalitetsansvaret ligger hos vår VD.


Kvalitetsarbete:

Förutsättningen för att kvalitetsarbetet ska fungera är att det ingår naturligt i vår vardag. Detta gör att vi ständigt försöker förbättra vår byggprocess.

Senaste nytt

Vändspår Alingsås

16 oktober, 2017

Just nu bygger vi om Alingsås bangård, en del av Västra Stambanan, på uppdrag av Trafikverket. Bland annat ska tre spår bli fyra, för att förbättra pendlingsmöjligheterna i regionen och minska störningarna i fjärrtågtrafiken. När…

Läs mer »

Vi växer i Norge och förvärvar Fibertech AS

10 oktober, 2017

NRC Group har ingått avtal om att förvärva Fibertech AS och säkerställer i och med det specialistkompetens inom utvecklingen av fibernät. Fibertech är ett företag specialiserat på fiberläggning med Bane Nor som största kund. De…

Läs mer »
Se alla nyheter »